Afspraak maken | ReFit Delft

Via de onderstaande groene buttons kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers van ReFit Delft. Dit kan zowel via ons contactformulier of, als u een account heeft, via onze online afsprakentool. Op deze manier worden uw gegevens sneller verwerkt waardoor de afspraak eerder gepland kan worden. Na uw contactaanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze gemiddelde wachttijd is met 2 dagen zeer kort. Wij vinden het belangrijk dat mensen met klachten snel geholpen worden.

Mocht u een afspraak hebben gemaakt en toch verhinderd zijn dan graag 24 uur van te voren af te bellen, anders zijn wij genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

Bij twijfel over het maken van een afspraak wegens een specifieke klacht of vraag denken we vooraf graag met u mee. Neem gerust contact met ons op om de klacht of vraag te bespreken. We denken graag met u mee.

Telefoonnummer: 015-2155249 of 06-38535159
E-mail: info@refitdelft.nl of ronald@refitdelft.nl

Openingstijden

De praktijk is zes dagen per week geopend, waarvan op vier dagen ook ’s avonds. Voor de actuele openingstijden, bekijk onze openingstijden.

Afspraakformulier

Via ons afspraakformulier kunt u een afspraak aanvragen. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op ter bevestiging van de afspraak of met een verzoek tot aanpassing van de datum en/of tijd.

Online afspraak maken

Via onze online afsprakentool kunt u direct een afspraak inplannen op de beschikbare momenten. U kunt in deze tool ook uw afspraken inzien en, indien nodig, wijzigen