Over ReFit Delft2020-09-11T13:25:27+01:00

De fysiotherapie van tegenwoordig is gericht op een actieve therapie. Wij zijn van mening dat zowel de oorzaak als het gevolg aangepakt moet worden. Dit betekent dat een deel van de therapie passief en een deel van de therapie actief zal zijn. Het passieve deel wordt mee bedoeld; therapie in de behandelruimte zoals massage, mobilisatie, rekken, tapen, etc. Bij het actieve deel wordt gewerkt aan de houding, maar ook het versterken van het bewegingsapparaat; kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatie kunnen hierbij een belangrijke rol spelen. Dit wordt meestal in de oefenzaal gedaan, ook worden er huiswerkoefeningen meegegeven.

Doelgroep

Iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat kan bij ons terecht, denk aan klachten die uit het niets ontstaan, sportblessures of een trauma. Wij behandelen mensen van jong tot oud, met klachten aan ledematen, maar ook voor klachten aan de wervelkolom (nek en rug). Hoofdpijn wordt vaak vergeten, maar hoofdpijn kan een gevolg zijn van teveel spanning/stress.

Daarnaast hebben wij ervaring met het begeleiden van sporters. We hebben ruime openingstijden (in de avonden), waardoor het toegankelijk wordt voor mensen die overdag werken.

Ronald Droppert
Ronald Droppert
Ronald Droppert is fysiotherapeut en eigenaar van fysiotherapiepraktijk ReFit Delft. Voordat hij aan de slag ging als fysiotherapeut heeft hij de opleiding Sport & Bewegen afgerond. In 2012 heeft hij zijn opleiding fysiotherapie afgerond in Nijmegen met als specialisatie manueel therapeutisch handelen. Hij heeft ervaring opgedaan bij fysiotherapiepraktijken in Oosterbeek, Arnhem en Ede.

Ronald heeft ervaring met het begeleiden van sporters. Hij gebruikt de 4xT methode, DAM-mobilisatie technieken, tape technieken en verschillende fascie en massage technieken. Dry Needling gebruikt hij nu ook als effectieve behandeling tegen triggerpoints.

Ronald loopt zelf hard, is zelfs een aantal keer Nederlands kampioen geweest bij de junioren op de 800 en 1500m en bij de senioren 2e op de 1500m. En weet dus als geen ander hoe het is om blessures te hebben en te voorkomen. Hij kan andere sporters daarom goed begeleiden in het herstelproces.
AGB code: 04-024263

Leroy Themen
Leroy Themen
Leroy Themen is sinds juli 2017 bij ons werkzaam. Vanaf December 2018
heeft hij het begin van de Mulligan cursus afgerond en behandelt hij via
deze visie. Dit houdt in dat er actieve fysiologische bewegingen met
een passieve correctie worden gevraagd. Met deze techniek wordt, indien
deze geïndiceerd is, snel en pijnvrij functie teruggewonnen.

Naast fysiotherapeut bij ReFit Delft heeft hij ook werkzaamheden als
trainer en fysiotherapeut verricht bij zowel nationale als
internationale wedstrijden met het racefietsteam Royal Den Haag. Ook
heeft hij ook nog een eigen dansschool in Den Haag (Green Dance studio)
waar hij breakdance lessen geeft.
AGB code: 04-243228

Daan Hol
Daan Hol
Daan is sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut waarvan hij de eerste acht jaar in een sportschool heeft gewerkt. Zodoende heeft hij veel ervaring opgedaan met sport gerelateerde klachten.

Verder is hij gespecialiseerd in hart- en vaatlijden ( hartfalen en etalagebenen ) en schouderklachten. Daarnaast past hij ‘Dry Needling’ en ‘Medical Taping’ toe bij de behandeling van spieren en bindweefsel en mobiliseert gewrichten middels de D.A.M. methode ( driedimensionale arthrokinematische mobilisatie).

In zijn vrije tijd sport hij graag zoals; hardlopen, mountainbiken en af en toe klimmen.
AGB code is: 04-114148

Ben Klumpers
Ben Klumpers
Sinds 1981 werkzaam als fysio- / manueel therapeut, veel ervaring en brede kennis van het vakgebied.

Als manueel therapeut is het voor de cliënt van belang dat het gehele, individuele bewegingsapparaat geanalyseerd en behandeld wordt.
Ook ben ik als therapeut werkzaam geweest in de topsport en met de begeleiding van marathonlopers.

Momenteel ben ik, m.b.t. het begeleiden van hardlopers, vooral actief op het web; www.runninghealthcenter.nl
AGB code: 04-044815